Bestemmingsplannen ‘De Dollard’, ‘Stadspark’ en het bestemmingsplan ‘Noord 1970’, ‘Nieuweschans Bolwerck’, ‘Buitengebied Nieuweschans’, Oldambt

Onlangs kwam de volgende bekendmaking binnen vanuit Oldambt. Lees hieronder alle informatie die tot nu toe bekend is bij ons. 
  1. Bekendmakingen Oldambt
  2. stcrt-2013-19165
  • Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Ruimtelijke ordening
  • Waar: officielepublicaties 
  • Categorie: officielepublicaties/stcrt/2013

 

Omschrijving:

Ingevolge artikel 3.2 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening dient binnen een periode van tien jaren de bestemming van de gronden door de gemeente telkens te worden vastgesteld. Ingevolge de Invoeringswet van de Wet op de ruimtelijke ordening is er een overgangstermijn ingesteld tot 1 juli 2013. Burgemeester en wethouders delen ingevolge het vijfde lid van artikel 3.2 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening mede dat voor de volgende gronden er op 1 juli 2013 er geen bestemmingsplan geldt dat voldoet aan de periode van 10 jaren. − Gelegen in het bestemmingsplan ‘De Dollard’. − Gelegen in het Uitbreidingsplan in Onderdelen ‘Stadspark’ en het bestemmingsplan ‘Noord 1970’. − Gelegen in het bestemmingsplan ‘Nieuweschans Bolwerck’. − Percelen, kadastraal bekend Nieuweschans, sectie D, no’s 282, 320 en 321, gelegen in het bestemmingsplan ‘Buitengebied Nieuweschans’. Voor al deze gronden zijn nieuw bestemmingsplannen in voorbereiding. Dit betreft de bestemmingsplannen Dollard (vast te stellen in 2014), Bolwerck (vast te stellen in het najaar van 2013) en Stadspark (vast te stellen in het najaar van 2013 of begin 2014).

 

Deel dit artikel met buren en kennissen!

Redactie Nieuwsuitoldambt.nl

Wij houden je op de hoogte van alle bekendmakingen vanuit de gemeente.

Andere bekendmakingen